Aktualno

Najnižja cena plina v Sloveniji in za nove odjemalce 2 obroka plina brezplačno

S 1. junijem 2013 v Energetiki Ljubljana znova znižujemo ceno zemeljskega plina. Odjemalci z letno porabo do 100.000 Sm3 bodo plačevali do konca meseca septembra 2013 zemeljski plin po 0,3333 EUR/Sm3. To je kar 16 % manj od trenutne cene, ki znaša 0,3970 EUR/Sm3 (v maju 2013). Od oktobra 2013 do nadaljnjega cena za dobavo zemeljskega plina ne bo višja od 0,3690 EUR/Sm3.

 

Za vse nove odjemalce smo pripravili tudi akcijo »Moj plin je in«

S prijavo v novo akcijo si bodo odjemalci z letno porabo do 4.500 Sm3, ki z Energetiko Ljubljana še nimajo sklenjene pogodbe o dobavi, zagotovili:

  • popust v višini dveh mesečnih računov za dobavo (julij, avgust ali september 2013)
  • v obdobju od oktobra 2013 do konca leta 2014 navzgor zamejeno fiksno ceno v višini 0,3690 EUR/Sm3.

 

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n