Aktualno

Na območju Fužin in Letališke ceste v Ljubljani od 28. do 30. julija ne bo oskrbe s toploto

Na območju Fužin in Letališke ceste v Ljubljani bo od srede, 28. julija, do najkasneje petka, 30. julija, prekinjena oskrba s toploto in sanitarno toplo vodo za uporabnike daljinskega ogrevanja. Energetika Ljubljana bo v tem času izvajala investicijska dela na vzhodni veji vročevodnega omrežja. Dela so potrebna za postavitev plinsko-parne enote v enoti TE-TOL.

 

Vsaka prekinitev oskrbe s toplotno energijo je zelo moteča, zato se vsem odjemalcem opravičujemo za vse morebitne nevšečnosti in jih obenem prosimo za razumevanje. Navedena dela na vročevodnem omrežju so vezana na izvedbo trenutno največje energetsko-okoljske naložbe, s katero bomo iz Ljubljane že prihodnje leto umaknili večino premoga. Pri načrtovanju večjih investicijskih in vzdrževalnih del si v Energetiki Ljubljana prizadevamo tudi za to, da jih izvedemo izven ogrevalne sezone,  saj je takrat s prekinitvijo oskrbe prizadetih kar se da najmanj odjemalcev.

 

Konkretni naslovi toplotnih postaj, kjer bo med 28. in 30. julijem prekinjena oskrba s toplotno energijo, so objavljeni na spletni strani Energetike Ljubljana (zavihek Dela na omrežju). Za podrobnejše informacije pa so uporabnikom na voljo tudi:

  • Dežurna služba (dispečerski center): T: 01 5889 537, E: dispecer@energetika.si;
  • Klicni center: T: 080 2882 (vsak delovni dan od 8. do 15. ure).

 

Lep pozdrav

Energetika Ljubljana

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n