Aktualno

Javno povabilo k oddaji ponudb za dobavo lesnih sekancev

»Povabilo k oddaji ponudbe« na naši spletni strani.

 

DOBAVA LESNIH SEKANCEV ZA KURILNO SEZONO 2024-2025

 

Rok za oddajo ponudbe: 10. 6. 2024 do 10.00 po elektronski pošti v pdf. obliki, v skladu s točko 1.8 dokumentacije.

 

Vabimo vas, da v skladu s povabilom k oddaji ponudbe oddate svojo ponudbo.

Datoteke
Datoteka Dobava lesnih sekancev_2024_2025 (word) [docx | 195,5 KB]
PDF icon Dobava lesnih sekancev_2024_2025 pdf) [pdf | 655,4 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n