Aktualno

Energetika Ljubljana svojim uporabnikom omogoča najnižjo ceno plina v Sloveniji

Energetika Ljubljana uporabnikom zemeljskega plina, ki so tudi člani njenega kluba zvestobe, omogoča najnižjo ceno plina v Sloveniji. Ta je od rednega cenika nižja za kar 20 odstotkov. V času izrednih razmer, zaradi katerih mora biti velika večina prebivalcev doma, bo prihranek občuten tako pri strošku za ogrevanje, saj imamo namesto pomladi zopet zimo, kakor tudi pri porabi plina za kuhanje.


Energetika Ljubljana zato svoje uporabnike zemeljskega plina, ki še niso člani kluba Zvestoba ogreva, vljudno vabi, da se čim prej včlanijo v klub in si tako zagotovijo najnižjo možno ceno plina že za marec.

Vse potrebne informacije so na voljo na spletnih straneh www.bivanjudajemoutrip.si ali pa na brezplačni telefonski številki 080 2882.

Ob tem velja izpostaviti, da bo Energetika Ljubljana za 10 odstotkov znižala ceno zemeljskega plina tudi vsem ostalim odjemalcem, ki so na rednem ceniku in ki niso člani kluba.


Znižano ceno zemeljskega plina bo Energetika Ljubljana svojim uporabnikom omogočala do vključno maja oz. do konca izrednih razmer.

 

Energetika Ljubljana

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n