Aktualno

Energetika Ljubljana nadaljuje z obnovo vročevodnega omrežja v Šiški

Energetika Ljubljana nadaljuje z obnovo vročevodnega omrežja v Šiški, natančneje na odseku med nadvozom Celovške ceste nad severno obvoznico in Cesto Ljubljanske brigade do nivoja Mercator centra v Šiški. Dela bodo trajala do predvidoma začetka oktobra 2016. Na posameznih odsekih bo izvedena delna ali popolna zapora cest, o čemer bodo lastniki stavb predhodno obveščeni s strani nadzorne službe Energetike Ljubljana, ki skrbi za nadzor pri obnovi omrežja. Podroben seznam ulic s hišnimi številkami stavb, katerim bo v času izvajanja obnove prekinjena oskrba s toploto, bo objavljen na spletni strani družbe, na zavihku »Dela na omrežju«.

Datoteke
PDF icon Energetika Ljubljana nadaljuje z obnovo vročevodnega omrežja v Šiški [pdf | 516,3 KB]
PDF icon Načrtovane obnove do leta 2020 [pdf | 2,4 MB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n