Aktualno

Dodatni ukrepi v prostorih za stranke

Zaradi povišanja stopnje zaščite pred koronavirousom – covid 19 smo na skupni blagajni na Mačkovi ulici, v sprejemni pisarni  Javnega holdinga Ljubljana in v sprejemni pisarni Energetike Ljubljana sprejeli dodatne ukrepe. Uporabniki in sodelavci v prostor vstopajo posamično, ostali pa počakajo pred vrati oziroma zunaj. O ukrepu uporabnike obveščamo na vstopnih vratih, okrepili pa smo tudi varnostno službo, ki glede vstopanja daje navodila v naših prostorih. Uporabnike prosimo, da v primeru vrste spoštujejo pravilo razdalje vsaj 1,5 metra oddaljenosti od ostalih ljudi.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n