Aktualno

Distribucija zemeljskega plina na območju Občine Grosuplje

Energetika Ljubljana je v decembru 2018 začela s tržno distribucijo zemeljskega plina na območju Občine Grosuplje.

Občina Grosuplje je aprila 2017 sprejela občinski Odlok o načinu izvajanja lokalne gospodarske javne službe operaterja distribucijskega sistema zemeljskega plina in s tem omogočila uvedbo cenovno in okoljsko sprejemljivega energenta za oskrbo stavb.

Ponosni smo, da lahko aktivno sodelujemo pri uresničevanju aktivnosti "Grosuplje delamo zeleno", kot se glasi tudi slogan občine. Več o tem preberite v članku.

 

Datoteke
PDF icon Splošni pogodbeni pogoji [pdf | 674,2 KB]
PDF icon Veljavni cenik oskrbe s popustom [pdf | 185,8 KB]
PDF icon Cenik in metodologija spreminjanja cen JPE [pdf | 237,6 KB]

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n