Info za uporabnike

Finančne ugodnosti

V Energetiki Ljubljana lastnikom obstoječih stavb pomagamo pri financiranju investicije v čistejše in kakovostnejše ogrevanje - nudimo možnost sklenitve finančnega najema.

Za prvo priključitev na sistem distribucije zemeljskega plina ali sistem daljinskega ogrevanja vam nudimo nepovratne finančne spodbude, ki jih lahko prejmete tudi v primeru zamenjave obstoječega plinskega kotla ali obnove toplotne postaje.

Upamo, da bomo s tem pomagali marsikateremu gospodinjstvu in tudi podjetju, da si uredi ogrevanje prostorov, pripravo sanitarne tople vode, kuhanje, tehnologijo in ostalo oskrbo z energijo na okolju prijazen, učinkovit, varčen, konkurenčen in nenazadnje udoben način.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n