Aktualno

Najava motene ali prekinjene dobave toplote v Ljubljani od petka, 22. oktobra, do nedelje, 24. oktobra 2021

Ta vikend se v Ljubljani, še posebej na območju Šentvida, Viča, severnega Bežigrada in Most lahko zgodi, da bo zaradi zahtevnega posega pri gradnji plinsko-parne enote, motena ali celo prekinjena oskrba s toploto v času od petka, 22. oktobra, do predvidoma nedelje, 24. oktobra 2021.

Vse uporabnike toplote v Ljubljani naprošamo, da predvidijo možnost prekinitve oskrbe s toplote zaradi zahtevnega posega pri gradnji nove plinsko-parne enote, ki bo morda zahtevala delno zaustavitev dobave toplote.
To se lahko zgodi v času od petka, 22. oktobra, od 22. ure, do sobote, 23. oktobra, do 22. ure. Žal je ta faza gradnje nastopila zdaj, ko je že hladneje, vendar samega posega ni možno prilagajati dejanskim potrebam uporabnikov toplote.
V povezavi z zgoraj navedenimi deli, bo zaradi zagona naprav v soboto, 23.10.2021, med 18. in 22. uro, tudi možnost povečanja hrupa v okolici enote TE-TOL v Mostah.
Navedena dela so vezana na izvedbo trenutno največje energetsko-okoljske naložbe, s katero bomo iz Ljubljane že prihodnje leto umaknili večino premoga.

Za podrobnejše informacije pa so uporabnikom na voljo tudi:

•          Dežurna služba (dispečerski center): T: 01 5889 537, E: dispecer@energetika.si.

V Energetiki Ljubljana se zavedamo, da je vsaka daljša prekinitev oskrbe s toploto zelo moteča, zato se vsem odjemalcem, ki v času zgoraj omenjene gradnje ne bodo imeli toplote ali sanitarne tople vode, opravičujemo za nevšečnosti in jih prosimo za razumevanje.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n