O družbi

Objava prostega delovnega mesta: Upravljalec sistema za distribucijo plina

Za delo v Službi za distribucijo plina v Sektorju za oskrbo s plinom vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

 

 

UPRAVLJALEC SISTEMA ZA DISTRIBUCIJO PLINA (m/ž)

 

Od vas pričakujemo, da imate:

  • izobrazba: 4. raven, srednja poklicna izobrazba, tehnične smeri (zaželeno strojna ali mehatronika);
  • vozniški izpit B kategorije (potrebno opraviti v roku 1 leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi);
  • usposobljenost za delo v eksplozijsko ogroženih prostorih (potrebno pridobiti v roku 2 let od sklenitve pogodbe o zaposlitvi);
  • psihofizične lastnosti/sposobnosti: natančnost, zanesljivost, samostojnost, ročne spretnosti, splošna telesna pripravljenost.

 

Želena znanja: varjenje (plamensko varjenje, varjenje PE cevi), vozniški izpit BE kategorije.

 

Delovne naloge so vezane predvsem na upravljanje, kontroliranje in vzdrževanje sistema distribucije plina. Delo zajema gradnjo in popravilo plinovodov in priključkov, ter vse aktivnosti povezane z vzdrževanjem plinovodov.

 

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani na Verovškovi ulici 70 in na drugih lokacijah ter na terenu, kjer družba opravlja svojo dejavnost na področju Ljubljane in okolice.

 

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s šest mesečnim poskusnim delom.

 

 

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 10.10.2022 na naslov:

 

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

 

ali

 

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n