Aktualno

Objava prostega delovnega mesta: Strojni vzdrževalec

Za delo v Službi za strojno vzdrževanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

STROJNI VZDRŽEVALEC (m/ž)

Od vas pričakujemo, da imate:

  • 4. raven izobrazbe, srednjo poklicno izobrazbo strojne smeri;
  • vozniški izpit B kategorije (če ga nimate, ga morate opraviti v roku enega leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi);
  • sposobnost za delo na višini, splošno telesno pripravljenost.

Delovne naloge so vezane predvsem na opravljanje strojnih vzdrževalnih del.

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani na Toplarniški ulici 19, ter po potrebi na drugih lokacijah družbe na področju Ljubljane.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom.

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 5. 4. 2023 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

ali

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n