O družbi

Objava prostega delovnega mesta: Samostojni tehnolog za distribucijsko omrežje

SAMOSTOJNI TEHNOLOG ZA DISTRIBUCIJSKO OMREŽJE(m/ž)

Od vas pričakujemo, da imate:

  • 7. raven izobrazbe elektrotehnične smeri;
  • vozniški izpit B kategorije;
  • dobro usposobljenost za delo z urejevalniki besedil, preglednicami, medmrežjem in elektronsko pošto;
  • 3 leta delovnih izkušenj.

 

Želena znanja: višja raven znanja angleškega jezika, strokovni izpit po Zakonu o graditvi objektov, usposobljenost za delo s specialnimi diagnostičnimi in merilnimi napravami.

 

Delovne naloge so vezane predvsem na razvijanje in uvajanje novih ter optimiranje obstoječih merilnih postopkov, vzdrževanje in nabava merilne tehnike, vzdrževanje sistema katodne zaščite, upravljanje telemetrije in skrb za elektro dokumentacijo plinskih regulacijskih postaj, skladno s pravilnikom o protieksplozijski zaščiti. Delo ni programirano.

 

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani na Verovškovi ulici 62 in 70.

 

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s šest mesečnim poskusnim delom.

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 24. 4. 2024 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

ali

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

 

 

 

 

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n