O družbi

Objava prostega delovnega mesta: Obratni elektrikar

Za delo v Službi za obratovanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje vabimo k sodelovanju sodelavca za delovno mesto

obratni elektrikar (m/ž)

Od vas pričakujemo, da imate:

  • 5. raven izobrazbe, srednjo strokovno izobrazbo, elektro smeri;
  • dve leti delovnih izkušenj;
  • vozniški izpit B kategorije;
  • dobro usposobljenost za delo z urejevalniki besedil, preglednicami, medmrežjem, elektronsko pošto;
  • izpit za posluževalce elektroenergetskih naprav srednje in nizke napetosti.

 

Ostala funkcionalna znanja, ki jih je potrebno pridobiti v roku enega leta:

  • izpit za EX naprave,
  • izpit za upravljalca mostnih dvigal.

Delovne naloge so vezane predvsem na nadzorovanje delovanja pomožnih elektro naprav in odpravljanje okvar.

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani na Toplarniški ulici 19 ter po potrebi na drugih lokacijah družbe na področju Ljubljane. Delo se opravlja v treh izmenah s štiri izmenskim razporedom.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s 6-mesečnim poskusnim delom.

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 27. 9. 2023 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

ali

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n