O družbi

Objava prostega delovnega mesta: Elektro vzdrževalec - koordinator

Za delo v Službi za elektro vzdrževanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje k sodelovanju vabimo sodelavca za delovno mesto

ELEKTRO VZDRŽEVALEC - KOORDINATOR (m/ž)

Od vas pričakujemo, da imate:

  • 4. raven izobrazbe, srednjo poklicno izobrazbo, elektro smeri;
  • vozniški izpit B kategorije;
  • 3 leta delovnih izkušenj na področju elektro vzdrževanja;
  • splošno telesno pripravljenost, sposobnost zadelo na višini in razlikovanja barv, ročne spretnosti, natančnost in zanesljivost.

 

Želena znanja: izpit za EX naprave, izpit za posluževalce elektroenergetskih naprav srednje in nizke napetosti, usposobljenost za varno delo pod napetostjo, izpit za upravljalca mostnih dvigal, izpit za upravljalca viličarja.

Delovne naloge so vezane predvsem na usklajevanje skupine in opravljanje elektro vzdrževalnih del.

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani na Verovškovi ulici 62, ter po potrebi na drugih lokacijah družbe na področju Ljubljane.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas s šest mesečnim poskusnim delom.

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite do 21. 7. 2024 na naslov:

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

ali

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

 

Zaposlujemo po načelu nediskriminatornosti in enakih možnosti.

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n