O družbi

Objava prostega delovnega mesta: Delavec pri transportu premoga

JAVNO PODJETJE ENERGETIKA LJUBLJANA je ponudnik celovitih energetskih rešitev, od proizvodnje do oskrbe. Smo največji oskrbovalni sistem s toploto in z zemeljskim plinom v Sloveniji.

Za delo v Službi za obratovanje v okviru Sektorja za proizvodnjo in vzdrževanje k sodelovanju vabimo sodelavce za delovno mesto

DELAVEC PRI TRANSPORTU TRDIH GORIV  (m/ž)

5 delovnih mest

Od kandidata pričakujemo, da ima:

  • 2. raven izobrazbe, dokončana osnovna šola;
  • vozniški izpit B kategorije*.

 

*Izpit je potrebno opraviti v roku enega leta od sklenitve pogodbe o zaposlitvi.

 

Delovne naloge so vezane predvsem na opravljanje del pri transportu trdih goriv.

 

Delo se izvaja v urejenem delovnem okolju v Ljubljani na Toplarniški ulici 19 ter po potrebi na drugih lokacijah družbe na področju Ljubljane, Delo se opravlja v treh izmenah s štiri izmenskim razporedom.

Pogodbo o zaposlitvi bomo sklenili za nedoločen čas.

Ponudbe z dokazili o izpolnjevanju pogojev pošljite 26. 9. 2023 na naslov:

 

JAVNI HOLDING Ljubljana, d.o.o.

Verovškova ulica 70

1000 Ljubljana

Kadrovska služba Energetike Ljubljana

 

ali

 

e-naslov: kadri-jpe@jhl.si

S prijavo na e- novice soglašate, da Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. uporabi vaš elektronski naslov za namene obveščanja o novostih, ponudbi, splošnih informacijah, povezanih z dejavnostjo, ki jo izvaja Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o., dogodkih, nagradnih igrah in drugih aktualnih zadevah ter poslovnih informacijah ter da izvaja analize o branju poslanih vsebin za lastne potrebe. Vaše osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko obdeluje do preklica vaše privolitve.

\r\n\r\n

Hkrati ste s prijavo na e-novice seznanjeni, da se iz sistema obveščanja (e-novic) lahko kadarkoli odjavite preko povezave, ki bo v vsakem sporočilu.

\r\n\r\n

Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. se zavezuje, da elektronskega naslova ne bo posredoval, posodil ali prodal tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika, in da bo vaše osebne podatke skrbno varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov. S prijavo ste seznanjeni, da Energetika Ljubljana, d.o.o. lahko uporablja zunanji novičarski servis skladno s pravili slednjega (npr. mailChimp) in podatke hrani v oblaku.

\r\n\r\n

Osebne podatke o posamezniku/ici bo Javno podjetje Energetika Ljubljana, d.o.o. obdeloval zgolj v okviru zgoraj naštetih namenov zbiranja.

\r\n